torsdag 21 oktober 2010

Frisörmässan i Lonon

Hej på er!
Nu är jag hemkommen från underbara dagar i London!

På söndagen så var jag ju på frisörmässan i London som heter SALON INTERNATIONAL. Här kommer lite bilder från mässan!






söndag 10 oktober 2010

Gesällprovet

Hej på er!
I helgen har jag gjort mitt gesällprov, och jag klarade det! Jag är så glad och stolt över mig själv!

Klockan åtta på morgonen var jag på plats på kungsmadskolan där provet hölls. Ca halv nio startade vi igång med våra modeller. Igår(lördag) hade jag 6 modeller som jag gjorde( 4 klippningar, en permanent och en färg). Allt kändes bra men klart att man var lite nervös med! Idag(söndag) hade vi bara två modeller, kort festfrisyr och en långhårsuppsättning.Det var hela 19 stycken som gjorde gesällen. Jag har dock inte en aning om hur de gick för de andra.

Sen vill jag även tacka alla mina fina snälla modeller som ställde upp!!! Puss på er! 

Det kändes hela tiden som att det gick bra, men man var ändå lite osäker eftersom de som bedömer är väldigt hårda! När jag sen väl fick reda på att allt hade gått kanon så släpptes verkligen klumpen i magen, (som jag haft i ett par veckor nu?)

Det är såå kul att jag har tagit gesällbrevet, ett bevis på att jag är en bra frisör!
Långhårsuppsättning som jag har gjort. Jag fick Mvg på den.

Tack å hej!  /Olivia Hagelin

lördag 2 oktober 2010

London-mässan

Den 17:e Oktober ska jag gå på london-mässan och hämta in det allra senaste! Det ska bli superkul att gå på mässan och få lite inspiration! Många bilder ska tas så att även ni kan få ta del utav mässan tänkte jag. /Olivia






fredag 1 oktober 2010

Vår facebook-sida.

Idag har vi gjort en sida för vår salong på Facebook. Tryck på "gilla-knappen" så ser du på våra statusuppdateringar när det kommer ut lite special-erbjudande, info och bilder!

Kommentera gärna även lite då och då om ni vill, och passa på att skriv ett logginlägg!

Salong Veonica på Facebook

Vår Salong

Salong Veronica är en mysig och trendig salong som ligger på storgatan 56 i Växjö. Vi är fyra hippa tjejer som jobbar här.

TEL: 0470-254 35

Vi gör allt inom den traditionella hårstylingen och utöver det gör vi även hårförlängningar, spray-tanning, piercing, tandsmycken, permanent make-up. Vi erbjuder alltid bästa service för att du alltid ska känna dig väl omhändertagen hos oss.

Vi som jobbar:
Veronica
Tanja
Lemija